Általános szerződési feltételek

A vásárlás körülményei, feltételei és pár részlet amivel érdemes tisztában lenni, mielőtt bármit is rendelne!

A szerelveny-szerszam.hu online áruházat a Charon-Trade-Plus Kft. üzemelteti.
A Szolgáltató adatai a következők:
CHARON-TRADE-PLUS KFT. 
4400 Nyíregyháza, Tünde u. 10/A.
Adószám: 23969337-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-079469
Telefon: +36-20/412-4870
E-mail: charontrade@gmail.com
A vállalkozás képviselője: Szabó Tibor

MEGRENDELÉS

A Charon-Trade-Plusz Kft. internetes áruházában, a  szerelveny-szerszam.hu oldalon történő vásárláshoz regisztrációra van szükség.
A megrendelés rögzítéséről e-mailben küldünk tájékoztatást, az automata tájékoztatás azonban nem egyenértékű munkatársunk visszaigazolásával. Megrendelése akkor lép életbe, ha munkatársunk e-mail-ben vagy faxon visszaigazolja az Ön megrendelését.
A megrendelések feldolgozása és kiszállítása hétköznapokon történik, hétvégén az ügyfélszolgálat szünetel.

A beérkezett rendelés feldolgozását követően értesítjük Önt, ha bizonyos termékek átmeneti készlethiány miatt nem szállíthatók. Amennyiben a rendelt termék nincs raktáron, tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időről, de ha ez nem felel meg, rendelését e-mail üzenetben (charontrade@gmail.com) vagy faxon (+36-42/465-689) lemondhatja. Amennyiben a rendelés részét képező termékek valamelyikét nem tudjuk beszerezni, miután tájékoztattuk Önt erről, a csomagot elküldjük a hiányzó termék nélkül.

SZÁLLÍTÁS:

SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 2-8 nap.
Csak magyarországi címre szállítandó megrendelést áll módunkban elfogadni.

Választható szállítási lehetőségek:

1) SZEMÉLYESEN kiskereskedelmi boltunkban átvehető:

Nyíregyháza, Tünde u. 10/A.
Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 7.30-16.00 óráig.

2) UTÁNVÉTTEL
A megrendelt termékeket az Ön által megadott címre, futárszolgálat segítségével kiszállítjuk. A szállítás várható ideje a megrendelés feldolgozását követő 2-8 munkanapon belül várható. Amennyiben ettől hosszabb szállítási idő várható, ezt e-mail-ben jelezzük. Házon belülre, illetve emeletre nem szállítunk, a vevő által választott más címre átszállítást nem áll módunkban vállalni.

NAGY MÉRETŰ ÁRU SZÁLLÍTÁSA ESETÉN:
Telefonos egyeztetést követően az árut a Charon-Trade-Plus Kft. szállítja ki.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK:

* 50.000,- Ft + ÁFA össz. rendelés esetén: INGYENES KISZÁLLÍTÁS
* 50.000,- Ft alatti rendelés esetén: 1.500 Ft (ÁFÁ-val)

A szállítás díj tartalmazza a csomagolási költséget is.

FIZETÉS

* Készpénzfizetéssel boltunkban történő átvételkor (Nyíregyháza, Tünde u. 10/A.)
* Utánvéttel: – a megrendelt árucikkek ellenértékét a kézbesítő futárnak kell készpénzben kifizetni. A szállítási költség összege a számlán külön tételként feltüntetve szerepel.

ÁRUÁTVÉTEL

A Vásárló köteles a rendelt terméket a kiszállítás időpontjában tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén a számlát kifizetni és aláírni.
Az aláírást és a teljesítést követően hiányosságra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Ha a leszállított termékek bármely paraméterükben nem felelnek meg a megrendelteknek és visszaigazoltaknak, a Vevő az áru átvételét megtagadhatja.

ELÁLLÁS JOGA

Minden vásárlónak az áru átvételétől számított 8 munkanapon belül feltétel nélküli elállási joga van.
Az elállási jog minden termékre vonatkozik, amely gyári, minden csomagolási és termékelemet tartalmazó csomagolásban érkezik vissza cégünkhöz.
A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségen kell visszaküldenie a Charon-Trade-Plus Kft. címére (4400 Nyíregyháza, Tünde u. 10/A.) és visszatérítjük a termék(ek) vételárát. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. A szállítási költség minden esetben a vásárlót terheli.
Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.
Elállásra vonatkozó igényét minden esetben írásban kell kérnie, e-mailben a charontrade@gmail.com címre.

Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, karc-, és sérülésmentesen a Charon-Trade-Plus Kft. részére visszajuttatni, cégünk nem vállalja a termék visszavásárlását.
A leadott rendelésekről való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozza.

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli.
Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor visszafizetjük. Amennyiben postán vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket, az áru megérkezését követő 3 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a Vevő által megadott bankszámlaszámra, vagy postai úton feladjuk a megadott címre. A webáruház Üzemeltetője követelheti Öntől a visszaküldött termékek rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését.
A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a szállítási költségekre.

A TERMÉK CSERÉJE:

Ha a termék a vásárlástól számított 3 napon belül meghibásodott,a Vásárló kívánságára azt azonos típusú új termékre kell kicserélnie. Ha cserére nincs lehetőség, a Vásárló választása szerint a vételárat vissza kell fizetni vagy a vételárkülönbözet elszámolása mellett más típusú terméket kell részére kiadni. Ezt a fogyasztó dönti el.

Kérdéses esetben a Charon-Trade-Plus Kft. fenntartja a jogot arra, hogy a hibásnak vélt terméket bevizsgálja és a cseréről 15 napon belül gondoskodik.

A jótállás keretében az Eladó arra vállal kötelezettséget, hogy a jogszabályban vagy az általa meghatározott idő alatt a termék hibátlanul fog működni. Csak akkor mentesül a felelősség alól, ha bizonyítani tudja, hogy a vásárló rendellenesen használta a terméket, illetve a termék valamilyen külső behatás következtében romlott el.

ADATVÉDELEM

A Charon-Trade-Plus Kft. tájékoztatja önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében elektronikusan tárolja.
Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A Charon-Trade-Plus Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, és a webáruházon keresztül történő megrendelések teljesítéséhez használja fel. A weboldal használata közben szükséges személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény).
Az Ön személyes adatait kizárólag a rendelt termékek kiszállítását végző futárcég számára adjuk át és csak azokat az adatokat, melyek a szállításhoz feltétlenül szükségesek.

Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

A Szolgáltató jogosult a Felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklámlevelet küldeni, amennyiben a Felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, önkéntesen hozzájárult.
A termékek vételára mindig az adott áru mellett feltüntetett (ÁFÁ-s) ár.
A termékekhez kapcsolódó fotók helyenként illusztrációk, így a tényleges termékek ettől eltérhetnek.
Garanciaidők: 1 év