Barion Pixel

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A rendelés teljesítésének és a csomag kézbesítésének ideje

A rendeléseket a befizetést követően rendszerint 1-2 munkanapon belül előkészítjük és elküldjük. Ezt követően a csomagot a  futárszolgálat előreláthatólag 2-3 munkanapon belül kézbesíti a rendelésben megadott szállítási címre.

Banki utalás során a rendelés teljesítésének ideje az utalás lekönyvelésének idejével nő.

A PP-r csöveket 20-25-32 méretben automatikusan vágjuk 1,5-1,5-1 méteres darabokra(szálanként vásárolható((4fm/szál)), futárszolgálattal történő rendelés esetén.(Kérhető egész szálban történő kiszállítás nagyobb mennyiség esetén.)

A felvágott csöveket nem áll módunkban visszavenni.

Kivételes helyzetekben a rendelés teljesítése akár 14 napig is eltarthat – ilyen kérések esetén haladéktalanul értesítjük telefonon vagy elektronikus úton.

Figyelem! A rendelés kiszállításának és teljesítésének ideje munkanapok,mely nem tartalmazza a szabad-és munkaszüneti napokat, illetve az egyéb ünnepnapokat.

Házhoz szállítás saját autóval: A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre . A szállítás munkanapokon, 8-16 óra közötti idő intervallumban történik.

Házhoz szállítás futárszolgálattal

A kiszállítási díja - a mindenkori futárszolgálat "Normál csomag" paraméterein belüli  küldemények esetében (Amennyiben a csomag mérete meghaladja a "Normál csomag" kollégánk felveszi a cimzettel a kapcsolatot és egyeztetei a szállítási lehetőségeket):


Személyes átvétel telephelyünkön

Vásárlóinknak lehetősége van a megrendelt terméket halásztelki telephelyünkön személyesen átvenni. Ebben az esetben természetesen szállítási díjat nem számítunk fel, az áru  ellenértékét készpénzben is ki lehet kifizetni.

 
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Aktuális híreinkért és egyedi ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!
Rólunk
Vállalkozásunk 2012-ben alakult minőségi épületgépészeti rendszerek nagykereskedelmi árusítása céljából. Az általunk forgalmazott anyagok és eszközök I. osztályú minőségűek, kiválasztásuk nem kizárólag kereskedelmi, - inkább szakmai szempontok alapján történik.
Nyitvatartás
NYITVATARTÁS RENDELÉSÁTVÉTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK: 8 - 15.30 ÓRIÁG ; PÉNTEK: 8 - 14.30 ÓRÁIG SZOMBAT-VASÁRNAP: ZÁRVA NYITVATARTÁS HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK: 7.30 - 16 ÓRIÁG ; PÉNTEK: 7.30 - 15.00 ÓRÁIG SZOMBAT-VASÁRNAP: ZÁRVA