SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre, a telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül. A szállítás munkanapokon, 8-16 óra közötti időintervallumban, a webáruházunkban megjelölt vagy telefonon egyeztetett napszakban történik.

Házhoz szállítás futárszolgálattal

A kiszállítási díja - a mindenkori futárszolgálat "Normál csomag" paraméterein belüli  küldemények esetében (Amennyiben a csomag mérete meghaladja a "Normál csomag" kollégánk felveszi a cimzettel a kapcsolatot és egyeztetei a szállítási lehetőségeket):


Személyes átvétel telephelyeink egyikén

Vásárlóinknak lehetősége van a megrendelt terméket nyíregyházi, vagy halásztelki telephelyünkön személyesen átvenni. Ebben az esetben természetesen szállítási díjat nem számítunk fel, a csomag ellenértékét készpénzben kell kifizetni.

 
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Aktuális híreinkért és egyedi ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!
Rólunk
Vállalkozásunk 2012-ben alakult minőségi épületgépészeti rendszerek nagykereskedelmi árusítása céljából. Az általunk forgalmazott anyagok és eszközök I. osztályú minőségűek, kiválasztásuk nem kizárólag kereskedelmi, - inkább szakmai szempontok alapján történik.
Nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK: 8 - 16 ÓRIÁG ; SZOMBAT-VASÁRNAP: ZÁRVA