SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre, telefonon vagy levélben egyeztetett határidőn belül. A szállítás munkanapokon, 8-16 óra közötti idő intervallumban, a webáruházunkban megjelölt vagy telefonon egyeztetett napszakban történik.

Házhoz szállítás futárszolgálattal

A kiszállítási díja - a mindenkori futárszolgálat "Normál csomag" paraméterein belüli  küldemények esetében (Amennyiben a csomag mérete meghaladja a "Normál csomag" kollégánk felveszi a cimzettel a kapcsolatot és egyeztetei a szállítási lehetőségeket):


Személyes átvétel telephelyünköm

Vásárlóinknak lehetősége van a megrendelt terméket nyíregyházi, vagy halásztelki telephelyünkön személyesen átvenni. Ebben az esetben természetesen szállítási díjat nem számítunk fel, az áru  ellenértékét készpénzben is ki lehet kifizetni.

 
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Aktuális híreinkért és egyedi ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!
Rólunk
Vállalkozásunk 2012-ben alakult minőségi épületgépészeti rendszerek nagykereskedelmi árusítása céljából. Az általunk forgalmazott anyagok és eszközök I. osztályú minőségűek, kiválasztásuk nem kizárólag kereskedelmi, - inkább szakmai szempontok alapján történik.
Nyitvatartás
HÉTFŐ-PÉNTEK: 8 - 16 ÓRIÁG ; SZOMBAT-VASÁRNAP: ZÁRVA