Barion Pixel
CSAVARHÚZÓ KLT. 8DB-OS 341810 VIRAX

CSAVARHÚZÓ KLT. 8DB-OS 341810 VIRAX

CIKKSZÁM: VIRAX341810
súly:
0.7 kg
Gyűjtő mennyiség:
db 1
Fogyasztói ár:
21 565Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül:
16 981Ft
A termék jelenleg nincs készleten.
átmeneti készlethiány
Mágneses hegy a csavar kiváló tartásához, kényelmes és gyors. Beosztás a pengén, praktikus a gyors kiegészítő méréshez. Kovácsolt szén-szilícium acél penge a magas torziós ellenállás érdekében. Ergonomikus, hatszögletű fogantyú: középső részén kiszélesítve, hogy illeszkedjen a kézfejhez és elősegítse az erőátvitelt, a pengéhez közeledve pedig keskenyebb, hogy elősegítse a gyors forgást a hüvelykujj és a mutatóujj között. Két anyagból készült fogantyú a nagyobb fogási kényelemért és csúszásmentességért, kiválóan ellenáll a hidegnek, ütésnek, kopásnak, oldószereknek és szénhidrogéneknek. Hatékony forgás a tenyérben a csúszó tolózónának köszönhetően. Törhetetlen a közvetlenül a szemben lévő dupla lapos pengére öntött markolatnak köszönhetően. Polírozott hegy a szilárdság növelése és a króm leválás megelőzése érdekében, bordázott a jobb tapadás érdekében a csavarfejben. Újrafelhasználható puha textil tokban szállítjuk.
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Aktuális híreinkért és egyedi ajánlatokért iratkozz fel hírlevelünkre!
Rólunk
Vállalkozásunk 2012-ben alakult minőségi épületgépészeti rendszerek nagykereskedelmi árusítása céljából. Az általunk forgalmazott anyagok és eszközök I. osztályú minőségűek, kiválasztásuk nem kizárólag kereskedelmi, - inkább szakmai szempontok alapján történik.
Nyitvatartás
NYITVATARTÁS RENDELÉSÁTVÉTEL: HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK: 8 - 15.30 ÓRIÁG ; PÉNTEK: 8 - 14.30 ÓRÁIG SZOMBAT-VASÁRNAP: ZÁRVA NYITVATARTÁS HÉTFŐ-CSÜTÖRTÖK: 7.30 - 16 ÓRIÁG ; PÉNTEK: 7.30 - 15.00 ÓRÁIG SZOMBAT-VASÁRNAP: ZÁRVA